Απεργία Εφοριακών στις 29 και 30 Νοεμβρίου

Αθήνα 21.11.2012

Αρ. Πρωτ.: 137

Προς: ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε από προηγούμενα έγγραφά μας, ο κλάδος μας είναι μπροστά σε μεγάλες κινητοποιήσεις. Για να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, είναι απαραίτητο να λειτουργήσουμε με ενότητα, δυναμισμό και κυρίως σωστή οργάνωση. Συγκεκριμένα:

1. Για τις απεργίες της ΠΕΜΠΤΗΣ 29 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 30 Νοεμβρίου 2012 είναι αναγκαίο να προηγηθούν έγκαιρα περιοδείες του Δ.Σ. σε όλες τις υπηρεσίες και να αναλυθεί στους συναδέλφους, η σπουδαιότητα και η συγκυρία των αγώνων αυτών.

2. Την ημέρα της απεργίας, το Δ.Σ. πρέπει να φροντίσει, με παρουσία στελεχών του (τουλάχιστον στη μεγαλύτερη ΔΟΥ του Συλλόγου) να περιφρουρήσει ειρηνικά την απόφαση για απεργία. Η περιφρούρηση της κινητοποίησης, είναι το ίδιο σημαντική όσο και η προετοιμασία της.

3. Την ημέρα της κάθε απεργίας ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ πρέπει όλοι οι Σύλλογοι, το αργότερο μέχρι την 10:00 π.μ. να στείλουν στο e-mail: poedoy@poedoy.gr συμπληρωμένη ηλεκτρονικά, τη φόρμα που είναι συνημμένη. Η στήλη 5 είναι το αποτέλεσμα της αφαίρεσης από την στήλη 1 των 2 + 3+ 4. Τα ποσοστά της απεργίας είναι ποσοστό της στήλης 6 στη στήλη 5 (και όχι στη στήλη 1). Τα ποσοστά θα υπολογισθούν ανα ΔΟΥ και συνολικά στο Σύλλογο.

5. Συνημμένα σας στέλνουμε αφίσα για την απεργία της ΠΟΕ- ΔΟΥ σε Α4. Παρακαλούμε να την εκτυπώσετε σε μέγεθος Α3 και να αναρτηθεί στις υπηρεσίες μας (ειδικά στην είσοδο).

 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ

Αθήνα 22-11-2012

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

ΠΕΜΠΤΗ 29 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-11-2012

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ:

-σε άδικους φόρους και χαράτσια

-στη διάλυση των υπηρεσιών μας

-σε άδικες απολύσεις Δημ.Υπαλλήλων

-σε μειώσεις μισθών

Πηγή: http://www.taxheaven.gr/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top